Gevelreiniging

De gevel van uw woning of gebouw sprint meteen in het oog. Het is belangrijk voor de uitstraling en levensduur van uw pand. Verwen uw gevel daarom ook met onze service voor gevelreiniging!

Bij KJ Cleaning zijn we niet alleen gespecialiseerd zijn in het reinigen van gevels, maar zijn we ook uw partner zijn voor een breed scala aan schoonmaakdiensten. Onze expertise omvat dakreinigingen, ramen wassen, zonnepanelen reinigen, oprit reinigen en terras reinigen.

Maar op deze pagina gaan we dieper in op het reinigen van gevels. Uw gevel beschermen u tegen weer en wind. Het is dus belangrijk dat u zorgt voor een goed onderhoud ervan.

Na een grondige gevelreiniging ziet uw gevel er weer als nieuw uit. U zal het verschil meteen merken.

Waarom uw gevel reinigen?

Uiteraard om dezelfde redenen dat u uw dak laat reinigen. Bij gevelreiniging moet er goed gekeken worden naar de huidige type gevelbekleding en de staat ervan.

Gevels die hardnekkig vervuild zijn hebben vereisen vaak een specifieke manier van reiniging zoals bv. zandstralen of reinigen met chemische producten. Dit is iets wat wij niet aanbieden.

KJ CLEANING reinigt enkel gevels mits stoomreiniging. Dit type van gevelreiniging is bedoeld voor gevels die vervuild zijn en last hebben van mos & algen, maar waarbij de staat van de buitenmuren & gevelbekleding prima in orde is.

Hoe reinigen we dan uw gevel?

Het vuil wordt door de stoomreiniging losgemaakt en afgevoerd. Doordat de temperatuur van het water dusdanig hoog is, worden meteen ook alle bacteriën gedood.

Waarom kiezen voor KJ CLEANING?

Ruime ervaring

Gebruik van professioneel materiaal & technieken

Eenmalig of periodieke schoonmaak mogelijk

Eerlijke & scherpe tarieven

Wij zijn een netwerk van specialisten en daarom actief in gans Vlaanderen: AntwerpenMechelenLierHeist-op-den-BergWesterloGeelHerentalsMolTurnhoutLommelHasseltGenkLimburgLeuvenDiest,
TienenAarschotAalstGentSint-NiklaasBruggeOostendeRoeselareKortrijk, …

  OFFERTE GEVELREINIGING

  Offerte gevel reinigen:*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Huidige gevelbekleding?*

  Bouwjaar woning?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze gevelreinigers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.