Ramen wassen

Of u nu particulier of zakelijke klant bent, uw ramen bepalen meteen de uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Propere ramen zorgen niet alleen voor een goede eerste indruk, want zeg nu zelf: niemand kijkt toch graag door vuile ramen heen? Doe een beroep op ramenwasser KJ CLEANING voor eenmalige of periodieke schoonmaak van uw ramen.

KJ CLEANING

Meer dan alleen ramen wassen

Wij wassen niet alleen uw ramen, maar ook de omlijsting en vensterbank en eventuele vliegenramen. Ramen wassen doen we zowel langs binnen als buiten.

Doe een beroep op ramenwasser KJ CLEANING en alles zal blinken als nieuw. Wenst u dat wij eenmalig langskomen of heeft u de voorkeur om ons op bepaalde tijdstippen te laten langskomen?

Wij zijn zeer flexibel en komen met plezier tegemoet aan uw wensen.

Van ramen en vensters tot rolluiken, garages, reclamepanelen, veranda’s, vitrines, …

Wij wassen niet alleen uw ramen, maar we reinigen ook rolluiken, garages, reclamepanelen, veranda’s, pergola’s, koepels, dakglas, vitrines, glazen deuren, …

We beschikken over de nodige apparatuur en producten, ongeacht de grootte en hoogte, om alles vlekkeloos schoon te maken!

Ramen wassen met Osmose

Via het gebruik van Osmose kunnen we u een streeploos resultaat garanderen. Osmose is zuiver water waardoor er geen kalk, zout of andere mineralen achterblijven op het raamoppervlak.

Een bijkomend voordeel van het gebruik van de Osmose techniek is dat we voor hogere raampartijen vaak geen dure lift meer moeten voorzien, waardoor de kost hiervoor uiteraard ook lager uitvalt.

Indien gewenst kunnen we bijkomend ook uw oprit en/of terras reinigen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Waarom kiezen voor KJ CLEANING?

Ruime ervaring als ramenwasser

Gebruik van professioneel materiaal & technieken

Eenmalig of periodieke schoonmaak mogelijk

Eerlijke & scherpe tarieven